ΙΑΤΡΕΙΟ

Ερυθρού Σταυρού 9, Μαρούσι

1ος όροφος

ΡΑΝΤΕΒΟΥ

210 6982022

Για ραντεβού καλέστε

ΩΡΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ

ΔΕΥΤΕΡΑ 9:00 - 20:00
ΤΕΤΑΡΤΗ 9:00 - 20:00

Ζούμε στην εποχή όπου οι ανοικτές αγγειακές επεμβάσεις έχουν σχεδόν πλήρως αντικατασταθεί από διαδερμικές αναίμακτες αγγειακές πράξεις (οι οποίες ονομάζονται και ενδαγγειακές).
Οι ασθενείς με αγγειακό πρόβλημα πρέπει να απευθύνονται σε αγγειοχειρουργούς με μεγάλη εμπειρία τόσο στις αναίμακτες, όσο και στις ανοικτές αγγειακές επεμβάσεις, έτσι ώστε να υποβάλλονται στην πλέον αρμόζουσα γι’ αυτούς θεραπεία.
Η ύψιστη ασφάλεια και επιτυχία των αναίμακτων αγγειακών επεμβάσεων επιτυγχάνεται όταν διενεργούνται στον υπερσύγχρονο, εξειδικευμένο χώρο ενός υβριδικού χειρουργείου και συνδυάζονται με τη χρήση των πλέον εξειδικευμένων ενδαγγειακών υλικών.

Βιογραφικό

Σταύρος Δ. Καλλιάφας, MD

Αγγειοχειρουργός - Ενδαγγειοχειρουργός

Ο Αγγειοχειρουργός Σταύρος Καλλιάφας γεννήθηκε στην Αθήνα και αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Απέκτησε την ειδικότητα της Γενικής Χειρουργικής και στη συνέχεια της Αγγειοχειρουργικής στο Ohio State University, Columbus, Ohio, USA και της Ενδαγγειακής Χειρουργικής (αναίμακτη αγγειακή χειρουργική) στο Nottingham University, Nottingham, UK. Εργάσθηκε σε διάφορα νοσοκομεία των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ελλάδας. Κατέχει τη θέση του Διευθυντή της Α’ Αγγειοχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Υγεία. Το 2012 σχεδίασε και εγκατέστησε στο Νοσοκομείο Υγεία το ΠΡΩΤΟ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΙΜΑΚΤΩΝ ΑΓΓΕΙΑΚΩΝ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ στήν Ελλάδα. Είναι Διπλωματούχος του American Board of Surgery (Γενική Χειρουργική) και Διπλωματούχος του American Board of Surgery (Αγγειοχειρουργική). Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος στις ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο και Ελλάδα και είναι μέλος πολλών επιστημονικών συλλόγων. Το ερευνητικό του έργο εστιάστηκε στην ενδαγγειακή (αναίμακτη) θεραπεία των ανευρυσμάτων της κοιλιακής αορτής και έχει ένα σημαντικό αριθμό παρουσιάσεων σε διεθνή συνέδρια και δημοσιεύσεων στα πιο έγκυρα διεθνή ιατρικά περιοδικά. Ήταν ο πρώτος διεθνώς που ανέδειξε υπερηχογραφικά την ασφάλεια της χρήσης των υπερνεφρικών stent κατά την ενδαγγειακή (αναίμακτη) θεραπεία των ανευρυσμάτων κοιλιακής αορτής.

Βιογραφικό

Ανεύρυσμα

Ανεύρυσμα Κοιλιακής Αορτής, Ανεύρυσμα Θωρακικής Αορτής, Ανεύρυσμα περιφερικών αρτηριών, Ανεύρυσμα σπλαχνικών αρτηριών

Στένωση Αρτηριών

Στένωση Περιφερικών Αρτηριών, Στένωση Νεφρικών Αρτηριών

Στένωση Καρωτίδος

Οι κυριότερες αρτηρίες που μεταφέρουν αίμα από την αορτή στον εγκέφαλο. Όταν προσβάλλονται από αθηρωματική πλάκα δημιουργείται η στένωση

Φλεβικές Παθήσεις

Κιρσοί, Ευρυαγγείες, Φλεβική Θρόμβωση

Θεραπεία Κιρσών με Σούπερ Κόλλα Venaseal

Η πιο σύγχρονη, ριζική, αναίμακτη και ανώδυνη θεραπεία των κιρσών

Σακχαρώδης Διαβήτης

Μια συστηματική νόσος που προσβάλλει διάφορα όργανα του σώματος δημιουργώντας αρτηριοσκλήρυνση